En shoppaholics bekännelser

När sommarvärmen kom förra veckan kollade jag igenom min garderob och insåg att jag inte har några vanliga jeansshorts vilket jag tycker är ett måste i garderoben. Så idag lyckades jag hitta ett par snygga Levis shorts i Göteborg som jag köpte och nu är jag laddad inför sommaren på riktigt! 😀

Råkade köpa en tröja på Weekday också, lite av ett spontanköp men en snyggt sådant! 😉 Vad tycks? (vänligen ignorera tandkrämsfläckarna på spegeln och min toffs-frilla)

20140426-230713.jpg

20140426-230727.jpg

20140426-230845.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till En shoppaholics bekännelser

  1. Felicia skriver:

    Åhh det är så härligt att ta på sig shorts,då är det nästan sommar!

    Sv: absolut! Choklad passar till det mesta 😀
    Ja visst är dom,innan hade vi en berner sennen (stooor) och nu tänkte vi då kanske satsa på cocker spaniel (liten) haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.