Hipp, hipp HURRA!

Idag fyller min älskade vovve och bästa vän hela 7 år, GRATTIS! ♥ Det är galet att dess åren har gått så här fort, enligt mig är hon fortfarande bara 3 år gammal haha. Hon är i alla fall bland det bästa som hänt mig och jag minns fortfarande dagen då mina föräldrar berättade att vi skull köpa hund –happiest day of my life! Sedan dess har vi gått igenom vått och torrt tillsammans i 7 år och jag hoppas att vi har många fina år tillsammans att se fram emot! 😀

Tyvärr måste jag till praktiken nu men när jag kommer hem ska jag ägna extra mycket tid till Tindra! Hon är i alla fall blivit kliad lite bakom örat, fått några pussar och mumsat på korvbitar.:D

20140403-190842.jpg

PUSS ♥

4 kommentarer

4 kommentarer till Hipp, hipp HURRA!

 1. MATILDA skriver:

  fin bild 🙂

 2. Maria skriver:

  Grattis till vovven 😀
  – Ja, det var verkligen supermysigt att ligga och sola, äta jordgubbar och umgås med pojkvännen 🙂

 3. Agnes Eriksson skriver:

  så sööt, GRATTIS!
  sv: nja det gick okej, inte så bra på engelska… kram

 4. ha ha du fick mig att skratta med din kommentar.. ”Blåa ray ban är löjligt snyggt!” LÖJLIGT snygga, du har så rätt, för det är faktiskt så att dom är LÖJLIGT snygga.

  Ha en bra dag och du, vilken super fin hund!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida