Trevlig Valborg!

Just nu är dom flesta säkert ute och festar men själv sitter jag hemma i soffan och kollar filmen ”Den där Mary” (en halvskum komedi). Men jag har mig själv att skylla för att jag inte gör något roligare haha… Jag var nämligen inte alls sugen på att göra något på Valborg utan jag ville han en lugn kväll så jag kunde träna dagen efter. Denna känslan hade jag fram tills typ klockan 8  ikväll då jag insåg att jag vill göra nått men då var det lite sent. 🙁

Börjar bli lite pensionärsvarning på mig nu haha… Men jag kommer i alla fall vara pigg och fräsch imorgon när alla andra degar i soffan. 😀 Jag hoppas i alla fall att alla andra har en roligare Valborg än vad jag har!

Bildkälla

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Trevlig Valborg!

  1. Felicia skriver:

    Haha samma här! Var bara hemma & slappade igår 😉
    Så inte är vi trötta & sega idag inte 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida