I’m sexy and I know it ;)

Strax innan kl 2 var jag helt klart och kunde äntligen slappna av lite i väntan på de andra. Min storasyster passade på att ta lite kort på hur jag såg ut och här har ni resultatet på klänning, hår och smink. 😀 Lägg märke till den lilla renen jag har i håret som jag fått av Simon. ♥

Jag har nog aldrig känt mig så här fin innan, önskar jag såg ut såhär varje dag haha! Balfrisyr, fixade naglar, fint smink och en långklänning. 😀 Jag älskar verkligen håret också, såååå nöjd!

IMG_4883IMG_4889 IMG_4886 IMG_4888  IMG_4892    IMG_4899   IMG_4903 IMG_4904

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fick låna denna sjukt fina balväskan av Vickan, tack så mycket besti! ♥

IMG_2035

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida