Back on track!

Förutom att jag typ tappade rösten i morse så mår jag bättre idag! 😀 Dock blev jag lite väl optimistisk och försökte gå en liten promenad… efter 500 meter började jag må sämre och gick tillbaka haha. Så har varit en lugn dag idag också även om jag orkar lite mer, de andra dagarna har jag ju bara orkat gå till affären. 😉

Jag har kollat serier idag (igen haha), bakat kakor, städat köket lite grand och faktiskt orkat fixa mig lite. Köket behövde städas lite med tanke på att de är tre killar i 20-års åldern som bor tillsammans i den här lägenheten haha. Dom kommer säkert inte ens märka någon skillnad så det var mer att det skulle se fräscht ut för min egen skull. Med tanke på att jag typ myst ner mig i sängen varje dag denna vecka kände jag att jag kanske skulle se lite finare ut idag också. Nu när jag är lite piggare så hade jag faktiskt ork till att locka håret, jag tycker man mår bättre om man är fixad än om man har håret i en knut och myskläder faktiskt haha. Inbillning på hög nivå! Men ska jag var ärlig så kanske halva anledningen till att jag lockade håret var för att jag hade tråkigt haha…

Såhär har mitt humör varit söndag till tisdag…

Förkylningen går åt rätt håll nu så därför känner jag mig såhär idag! Lägg märke till lockarna nu också! 😉

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida