Breakfast

När Simon kom hem igår så gick vi och Erik till centrum och tog en fika, jag blev piggare och piggare under dagen så det var riktigt skönt med en promenad. Sedan gick jag och Simon hem och lagade middag tillsammans och kollade serier. Kvällen avslutades sedan med filmen A million ways to die in the west. Jag önskar verkligen vi hade fler sådana mysiga  kvällar tillsammans men det är svårt när man har ett distansförhållande… Men njuter extra mycket av det nu istället! 😀

Igår såg jag klart sista avsnittet på säsong 2 av Orange is the new black vilket suger. Efter att ha längtat efter säsong 2 i ett halvår är den nu slut haha, fan! Tröstade mig med att kolla på små intervjuer med skådespelarna  medan jag åt frukost i alla fall. Nu ska jag istället se till att kolla klart på Game of thrones innan jag får höra mer spoilers! 😀 Jag mår btw mycket bättre idag också! 😀

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida