1 vecka avklarad!

Nu har jag klarat av den allra 1:a veckan på GMU:n och det har inte varit några bekymmer. Jag trivs jättebra och ser fram emot resten av dessa veckorna! 😀 Vi hade dock det 3:e avhoppet idag, ännu en tjej som tyvärr åkte hem.

Dagen började med en lektion i strimma D där vi lärde oss lite om hur man gör riskbedömningar inför olika övningsmoment. En ganska kort men rolig lektion då vi själva fick vara delaktiga ganska mycket! Efter lektionen marscherade vi till skjutbanan där vi spenderade resten av dagen och även åt lunch och middag.

1

Min dag har varit lite sådär idag då jag känt mig ganska ”off”, jag har varit både okoncentrerad och omotiverad under större delen av dagen. Kände mig inte alls glad men som tur var gick det över innan det var min tur att skjuta, hoppas jag slipper fler såna här dagar nu!

2

Jag har skjutit ak5c en gång innan, så det var inga konstigheter. Dock är jag lite ovan vid stående skjutställning, så det måste jag öva mer på. Fick ändå ett helt okej resultat så jag är nöjd! Vi fick skjuta 4 personer i taget men en varsin instruktör vilket jag tyckte var jättebra, då kunde man få feedback direkt på vad man gjorde bra och vad man borde ändra på. Här är jag när jag skjuter:

3

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida