I rather be scared to death than bored to death

Lördag förmiddag fick vi gå upp ganska tidigt för att sedan gå och handla mat för dagen som skulle spenderas i skogen. Vi var ett gäng på ca 10 pers som sedan körde ut någonstans i skogen för att repellera. Jag har aldrig gjort det innan så jag var lite nervös men det var riktigt kul! 😀 Erik som ”ordnade” det hela var väldigt lugn och förklarade bra så jag överlevde dessutom trots att min mamma var ganska orolig haha. 😉 De 1:a meterna när man ska över kanten och börja var värst sen slappande jag av och tyckte bara det var roligt!

Sedan grillade vi även korv och hade det allmänt trevligt men massa konstiga diskussioner om bl.a politik haha. När alla var mätta och glada körde vi spontant vidare till Södra Åbergsfortet som är en del av Bodens fästning. Det är ju egentligen stängt men det gick att klättra runt en del och utforska det vilket var riktigt kul. Kan lova att det var en fin utsikt från toppen också! 😉

Efter denna roliga utedag åkte vi snabbt hem för att fräscha till oss för att sedan samlas en timme senare på Suzie Q’s för en god middag tillsammans.

2 3 4 5 7 8 10 11  13 1412

1 kommentar

1 kommentar till I rather be scared to death than bored to death

  1. Mamma skriver:

    Jag var inte nervös, bungyjump i Uganda var nog bra mycket farligare 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *