Tuesday

Tisdag morgon vaknade jag upp med halsont som snabbt följdes av huvudvärk, illamående och snuva -whoop whoop… eller inte! Med tanke på hur jag mådde så deltog jag inte på morgonfysen utan jag fick istället sitta på logementet och läsa om ”att vara krigsfånge”. När fysen var slut och alla duschat var det dags för att marschera ner till skjutbanan.

Skjutningen gick riktigt dåligt för mig tills det att jag tog en ipren så huvudvärken och febern(?) försvann. Sedan gick det faktiskt ganska bra! 😀 När vi inte sköt så övade vi på EOUBUSARE och att rapportera med 7S.

Kvällen spenderades med att inventera materiel, befälen ber oss t.ex att hämta alla strumpor o så kollar dom så att alla har rätt antal. Dock så var det en hel del personer som tappat bort saker så befälen var mindre glada… Jag mådde inte särskilt bra så det sög rent ut sagt men jag överlevde haha. Vi fick sen tillbringa kvällen med att fixa till skåpen då vi slitit ut och kastat in massor av grejer. Jag avslutade sedan min kväll med en macka med nutella på. 😀

1DSCN1603

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida