Skrattretande dålig…

Morgonen började med ett fyspass där långdistans löpning stod på schemat. Uppvärmning, 5 kilometer och sen lite nedjogg som tillsammans nog blev 6-7 kilometer. Vi sprang i ett ganska lugnt tempo så det blev ett skönt sätt att börja morgonen på! 😀

Efter en snabb dusch var det på med stridsutrustning och stridspackning för att låsa ut vapen och sedan marschera ner till skjutbanan. Förutom ett lunchuppehåll så spenderade vi hela dagen ner på skjutbanan och sköt på 100 meter, liggande och sedan knästående. Jag brukar bli på sjukt dåligt humör när jag skjuter dåligt men idag gick det så himla dåligt att det inte var någon ide att bli sur så jag satt mest och skrattade åt hur kass jag var haha. Jag brukar skjuta betydligt bättre men jag tror alla har dåliga skjutdagar ibland!

Men jag har i alla fall fått reda på två nya saker idag: 1. Min hjälm är för stor så det är därför den är så jobbig att skjuta med. 2. Jag blundar omedvetet när jag skjuter haha. Hade ingen aning om det men nu ska jag försöka att sluta med det i alla fall. 😉

Vi slutade redan vid 4 idag vilket var gött, så efter att ha fixat lite med utrustningen lagade jag lite mat. Eller snarare hackade. Blev en kycklingsallad bestående av avokado, grillad kyckling, tomat, gurka och sallad. Gott, nyttigt, fräscht och betydligt billigare än att äta i militärresturangen. 😉

1IMG_4401.JPG

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida