Klant-Ulrika…

Trots att jag klantar mig varje dag var det länge sedan jag skrev om dagens-klant-ulrika-händelse som jag brukade göra innan. Men kan bjuda på 2 händelser från idag och en från i måndags nu istället:

1. Halkade i en trappa imorse så jag la mig på rygg, vilket var ganska pinsamt. Jag trodde dock att det var max 2 pers som såg det tills att jag rundade hörnet från trappan och halva plutonen (som hört mitt pladask) står och garvar åt mig… Ville lite smått sjunka genom jorden just då… Men jag bjuder på den!

2. Gjorde en omelett till middag och när jag skulle stoppa in tallriken i micron så missbedömde jag avståndet, slog i tallriken i hyllan och hällde ut hälften på bänken… Trodde ingen såg det heller men hade fel där med haha…

3. I måndags råkade jag pipstöta mig själv… i ögat…aj.

Förutom dessa 3 har jag bara idag, fastnat tre gånger i olika buskar och vrickat fötterna minst 2 gånger!38abecf0e86c0638a3375bbd93e58adf

 

images

angel

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *