Pizza-Torsdag

Glömde helt bort att blogga igår haha, men det tar jag igen idag!

På morgonen tog vi för sista gången, bussen ut till härads skjutfält igen. Även denna dagen bestod av att öva gruppstriden men igår så så stred vi även genom skogen och fram till stridsställningen. Svettigt, lerigt och jävligt roligt sammanfattar dagen för min del! Några av befälen var gruppchefer vilket jag tyckte var kul, man lär sig massor av att kolla på dom! Blev sjukt smutsig då jag hela tiden hamnade där det var som lerigast haha, lyckades få lera på hela skyddsglajjorna dessutom så jag inte såg nått.

När vi slutat för dagen så var vi ett gäng som beställde pizza vilket jag hängde på. Sjukt gott och välförtjänt om du frågar mig! 😉

Dagens klant-Ulrika:
Försökte diskret smyga förbi typ 10 pers som stod runt elden. Men jag lyckades halka på en blöt stubbe, föll pladask och blev rejält utskrattad haha… Jag är så hopplöst klumpig att jag bara låg kvar på marken och garvade åt mig själv.

IMG_4752.JPG

IMG_4762.JPG

IMG_4768.JPG

IMG_4766.JPG

IMG_4773.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida