Friday I’m in love

Precis som förra veckan började denna dagen med Vapenvård vilket jag nästan sett fram emot lite haha. En kopp varm choklad, musik i öronen och stå och putsa lite. 😀 fram till lunch så skrubbade jag sedan bort lera från min utrustning vilket var välbehövligt. Efter lunchen fick vi order om att fortsätta vårda, fysa på egen hand och knappa i prio (fixa lönen).

När allt det andra var klart stack jag till gymmet en stund för att kort men intensivt pass av ben och rumpa. Sedan packade jag i ordning allt och gav mig av, ner till stationen!

Blev lite stressigt då flygbussen var sen pga av en trafikolycka så jag hade bara några minuter på mig på Arlanda att checka in väskan, gå igenom säkerhetskontrollen och ta mig till gaten. Så just nu sitter jag i en taxi mellan Luleå och Boden och är fett hungrig då jag inte hann käka middag. Funderar på att äta upp Simon när jag kommer fram… 😉

IMG_4807.JPG

IMG_4782.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida