Tacos-tisdag

Igår fortsatte hydraulikkursen med teori hela förmiddagen om pumpar och motorer haha. faktiskt lite roligare än vad det låter men inte mycket. 😉 Känns dock bra att få lära sig något så här pass grundligt, mycket från skolan har jag redan glömt för att man bara jobbade lite grand med det. Under eftermiddagen fick vi jobba lite praktiskt och min grupp fick i uppgift att pressa en ny slang för att byta ut en trasig. Pressat och bytt slangar har jag gjort massor av gånger innan men aldrig så här pass ”seriöst” haha. Försvaret gör tydligen allt mycket noggrannare… och långsammare. 😉

Strax efter att jag kom hem så kom Filip också hit, det var ett tag sedan sist så det var extra kul att ses! Vi gick en hundpromenad i skogen och sedan lagade jag tacos till middag åt oss. 😀

IMG_5148.JPG

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida