Work it harder, make it better.

3:e dagen på kursen idag och nu märks det faktiskt att man börjar kunna lite mer om hydraulik. 😀 Även idag så bestod förmiddagen av teori och eftermiddagen av praktik, kan lova er att eftermiddagen var roligare! Idag fick min grupp felsöka en lastbil som läraren ”planterat” dit två hydrauliska fel på. En rolig uppgift men som dock tog sjukt lång tid då min grupp vill diskutera fram alla lösningar medan jag hellre bara testar och lär mig på det sättet haha.

Eftermiddagen/kvällen har bestått av en timmes hundpromenad med Tindra och schäfern Jack, tvättat, lagat mat och tränat lite. Om jag får säga det själv så börjar mina armar faktiskt se lite större ut! 😀 Ska se om jag hittar nån gammal bild att jämföra med någon dag haha.

IMG_5140.JPG

1 kommentar

1 kommentar till Work it harder, make it better.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida