Vart tar alla dagar vägen??

Nu har jag gjort igen… det här med att blogga om sitt liv kanske inte är min grej då jag tydligen gör alldeles för mycket för att hinna skriva det haha. Och ändå känns det som att jag spenderar timmar med att göra ingenting… Men nu har jag i alla fall tid att skriva och otroligt nog så säger min statistik att det faktiskt är ett ganska stort gäng som fortsätter klicka sig in här trots min ”något” oregelbundna uppdatering! ♥  Nu kommer här i alla fall  några små inlägg om vad jag haft för mig i veckan med början på måndag!

Det tog emot sjukt mycket att stiga upp då Simon var ledig och låg kvar i sängen men jag började inte förrän vid halv 10 vilket ju alltid är gött! 😀 På kursen så fortsatte vi med bandaggregaten på Stridsfordon 90. Jag spenderade sedan kvällen med att äta tacos (fredagskänsla på en måndag!) och mysa med Simon framför några avsnitt av Weeds.

IMG_6007

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida