Yesterday

Fortsatte jobba med motorn och dess system igår, intressant att lära sig en och samma motor lite mer grundligt! Vid 2-tiden hade vi mekat klart och resten av dagen ägandes åt ”egen fys”. Jag har inte sprungit på ett tag nu så jag sprang 5 kilometer och körde sedan ett brutalt pass för ben och rumpa… Gissa vem som har svårt att gå idag? No pain – no gain. 😉

Jag föredrar förresten helt klart att springa utomhus och skulle gärna gjort det om det inte var för att det är halt och snö överallt haha, welcome to Boden! Det var sjukt tråkigt att springa på löpband vilket slutade med att jag höjde hastigheten för att få mina 5 kilometer överstökade så fort som möjligt haha! Win or fail? Kvällen bestod sedan av mys med Simon, några avsnitt Weeds och lite plugg på det vi gått igenom på kursen i veckan!

Matchar sportbh:n med shakern like a true modebloggare! 😉

Processed with VSCOcam with f2 preset

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida