Thank god it’s friday!

Idag var det den allra sista dagen på kursen vilket kändes skönt! Jag har verkligen lärt mig massor på dessa veckorna och förhoppningsvis så känner jag att jag har nytta av det på den kommande övningen, Vintersol! Idag så gjorde vi klart det sista på vagnarna och inventerade det sista för att sedan ta en fika i form av frallor med pålägg och en ramlösa. Sedan fick vi kursintyg och ett gruppfoto innan vi slutade och jag promenerade hem strax efter 11. Skönt med en kortdag och skönt att det är fredag! 😀

Efter att ha chillat hemma ett tag så promenerade jag och Simon ner till stan sedan för att skriva på kontraktet till vår nya lägenhet! 😀 Så om ca 3 månader flyttar vi till en större lägenhet, känns riktigt kul! När vi skrivit på så satte vi oss på Hanssons café för en mysig fika!

Vi åkte sen och hämtade upp en möbel vi köpt för att sen fortsätta till en tapetaffär och kolla ut lite tapeter vi gillar till nya lägenheten. Den ska nämligen renoveras innan vi flyttar in och vi får själva välja vilka tapeter vi vill ha. Det fanns dock alldeles för mycket att välja på så vi har verkligen inte bestämt oss för vad vi vill ha! 😉

Kvällen ha bestått av ett avsnitt Marco Polo, faijtas till middag och massor av soffhäng då jag har en förkylning på G med lite härlig huvudvärk… Men har precis druckit te med honung som Simon fixade och ska lägga mig strax så förhoppningsvis mår jag bättre imorgon! Natti natti! ♥

11014798_10203763096741033_1295004031_n DSCN4724Th

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida