Sleepy saturday

En av de 1:a saker jag sa imorse var ”jag älskar lördagar” medan jag låg och halvsov i sängen och myste med Simon. Sjukt skönt med helg och sjukt skönt med sovmorgon! Jag satte sedan på mig en gosig tröja och ett par ännu gosigare strumpor, satte på spotify och ställde mig och stekte pannkakor. Kan inte tänka mig en bättre morgon! 😀

Har sedan haft en lugn dag utan några större äventyr. En promenad, handlat lite mat, surfat runt och kollat lite serier. Skönt med en lugn dag idag då vi imorgon har tänkt att åka till Storklinten för lite skidåkning. Har inte åkt slalom på ca 1 år så jag kan lova att jag är taggad! 😀

Men nu ska jag göra en kladdkaka i micron (godaste och lättaste kladdkakan som finns!) och se ett avsnitt av Marco Polo med Simon! ♥

11003960_10203784868125304_948150856_n

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida