There is no good in goodbye

Tisdag morgon gick jag upp extra tidigt för att hinna en promenad med hundarna innan jag och Simon skulle skjutsa Pappa till flyget. Efter promenaden så lyckades jag släpa upp Simon så vi hann iväg i tid in till Östersund. Jag sa hejdå till pappa vid flygplatsen vilket kändes extra jobbigt då han åker till Afghanistan snart och vi inte ses igen förrän i sommar. ♥

Jag och Simon åkte sedan runt lite på Frösön (nostalgi för mig) i väntan på att stan skulle öppna men då började Simon må sämre och sämre. Det blev sedan ett kort sväng på stan och en fika innan vi ändrade planerna och började åka hemåt istället. Men jag fick stanna bilen så Simon kunde hoppa ut och spy… Så det var nog bra att vi inte stannade i stan haha. Jag åkte sen hem med Simon och hämtade mina systrar istället så åkte vi tre och köpte godis. 😀

Resten av dagen bestod sedan av att äta godis, gå en hundpromenad tillsammans med Sofia, klippa klorna på Toy, prata en stund med Ingemar (Mammas kusin), mysa med Simon och spela kort med mamma!

IMG_7317 IMG_7322  IMG_7325 IMG_7334 IMG_7338 IMG_7346 IMG_7348

2 kommentarer

2 kommentarer till There is no good in goodbye

  1. Ser himla mysigt ut iafl. Vad ska din pappa ända dit att göra?

    Har du några bra tips på hur man kommer över vänner som man saknar så det gör ont?
    http://blogg.improveme.se/natty/2015/04/13/jag-saknar-dig/

  2. LORRAN skriver:

    usch, stackarn ser så sjuk ut 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida