Slaget vid Fraustadt

Lördagen blev en småstressig dag för mig och Simon då vi hade en del att hinna med men vi fick också en hel del gjort (för en gångs skull)! Jag  började dagen med en morgonrunda med Toy och hämtade hem lite grejer från jobbet. Sen åkte jag och handlade frukost som Simon fixade då jag sen snabbt stack iväg till Vacker Tass för hundpromenaden där. Trevliga hundägare, härliga hundar och gott fika som vanligt! 🙂

Sen skyndade jag vidare in till stan för att göra min första fransförlägning. Sjukt tråkigt att ligga stilla så länge men j*vlar vad snyggt det blev, jag är sjukt nöjd och kände mig verkligen extra fin till balen på kvällen! 😀

Sedan fick jag skynda mig hemåt för att börja fixa hår och smink medan Simon både han tvätta och städa. Stressade iväg i sista stund för att lämna Toy till Jessica och Erik som skulle passa honom under kvällen och sen skyndade jag hem för att byta om lagom till att våra gäster kom för en fördrink innan balen.

Då Simon är med i soldatkåren på I19 blev han inbjuden som hedersgäst på Fraustadt middagen som är en officersbal för att fira segern vid Fraustadt 1706. Och det var på den middagen vi spenderade vår lördag kväll.

Det blev en riktigt trevlig kväll där vi sjöng Kungssången, åt god mat, drack en 2:a pansarskytte drink och hade många trevliga samtal! 

Kvällen avlutades sedan med en promenad genom stan för att hämta hem Toy som också hade haft en bra kväll tillsammans med Chiahuahuan Rocky! 🙂 

   
   
    
    
    
 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida