Winter wonderland


Tisdag morgon ställde vi upp i korridoren tillsammans med resten av trosskompaniet som vi skulle ut på övning med. Dock gick allt (som vanligt) inte riktigt som det skulle och det tog några timmar innan vi körde iväg med till skogen haha.

Veckan bestod sedan av massor med postpass, resa tält, bygga toaletter, eldöverfall, massor med väntan och små utbildningar om diverse saker! Tyvärr blev min pluton lite bortglömda i allt kaos då vi vanligtvis inte jobbar med trossen så för oss blev veckan inte så givande. Men det var ändå kul att då komma ut i fält igen!

Torsdag kväll blev det ändrade planer då vi var ett gäng som behövde packa utrustning som skulle skickas dagen efter. Så vi fick åka in på kvällen, låsa in vapen och hänga upp all utrustning på tork/lufting för att sedan ta en efterlängtad dusch och krypa ner i en riktig säng.

Fredagen bestod sedan av att packa så mycket som möjligt och skicka iväg det. Sedan blev det lite administrativt krångel och en vård utbildning så att jag inom en snar framtid ska få köra peronsbilar även i försvaret! Jag hade dock ingen toppendag då jag vaknade upp med feber så kämpade mig helt enkelt bara igenom dagen för att sedan gå hem och lägga mig några timmar!

Fredag kväll avslutades med thaimat, ben & Jerry och mys med Simon och Toy!

   
    
   
 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida