Dogs are not my whole life, but they make my life whole.

Söndag morgon började jag och Toy ute i Skidanläggningen i Pagla för att testa dragselen. Jag är riktigt nöjd med den då han inte kan dra dig ur den och vi lyckades ta oss fram några kilometer i en hyfsad fart. Toy verkar dessutom tycka att det är riktigt roligt och han drar mer och mer! 😀

Vi åkte sen hem för att duscha, äta och vila lite. Efter lunch åkte jag och hämtade Emma och hennes söta valp, vi körde sedan ut till Degerbäcken (?) där vi tränade personsök med en grupp på 6 tjejer. Detta var 1:a träningen men det lär bli fler då det var så roligt! 🙂

Kvällen spenderade jag sedan med att packa lite inför veckan, laga mat och mysa med Toy i soffan.

   
    
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida