Home sweet home

Fredag kväll spenderade jag med kvalitetstid med Simon och Toy. Jag lagade thaimat som jag tycker blir godare för varje gång jag försöker haha. Vi myste sen i soffan hela kvällen med serier och ostbågar!
Jag och Toy fick sedan en helg själva då Simon tyvärr åkte ut på övning lördag morgon. 

På lördagen var vi som vanligt på hundpromenaden på Vacker Tass. Promenerade, fikade, pratadeboch så råkade jag köpa en riktig dragsele. Toy fick sedan välja ut en ben som han har ”testtuggat” här hemma och jag kan lova att han var nöjd haha…

Jag tog sedan en liten shoppingrunda och införskaffade kuddar till soffan. Simon brukar prata om hur jobbiga tjejer är som ska ha massor av kuddar överallt men ändå är det han som alltid har kudden i soffan och brukar sno min kudde i sängen… 😉

   
    
    
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida