Drömjobbet

Tjejen jag delade rum med, Tilda Franklin, hade med sin kamera i helgen och har nu skickat dessa fina bilder till mig. Tack Tilda, du är en lovande fotograf! 😀 Jag har en ganska söt hund va? 😉 Sjukt duktig var hon i helgen i alla fall!

Mitt absoluta drömjobb just nu hade varit hundförare i Försvarsmakten och det är ju verkligen inte omöjligt. Militärpolis i Stockholm och köra narkotika sök, flygbassäkerhetssoldat i Luleå eller minröjare i Eksjö och leta sprängmedel – detta är några av de befattningar jag hade velat ha och alla är med hund. Min hund får inte bli patrullhund men ska träna upp henne åt det hållet för min och henens skull ändå, vi båda tycker ju att det är kul! Någon som vet vart man kan köra bruks patrullhund nära Halmstad? 😀


 

 

1 kommentar

1 kommentar till Drömjobbet

  1. Helena skriver:

    Sjukt fina bilder på dig och Tindra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida