Nosen i backen, selen runt nacken.

Efter skolan stack jag ut och la ut två spår, sedan fick de ligga i ca 40 minuter medan jag och Tindra gick en promenad. Det blåste sjukt mycket och var riktigt mörkt men jag undervärderade min hund -hon tog båda spåren klockrent! Blir så sjukt glad när det går bra! Denna gången ska jag verkligen fortsätta med spårandet, det syns ju hur roligt Tindra tycker det är! Nästa gång ska jag minsann lägga lite längre spår. 😀 Funderar även på att sätta på mig en pannlampa HAHA, bra idé eller? Tindra har ju inga problem med att gå genom en mörk skog men jag går ju nästan in i träden… Så pannlampa, hiss eller diss?

För mörkt för att ta någon bild så får bli en repris på bilden när jag spårar i helgen. Älskar verkligen denna bilden! Detta är bara någon sekund innan vi ska spåra och Tindra vill så gärna spåra så hon kollar bakåt och tar ögonkontakt. Jag har tränat just denna ögonkontakt varje gång hon vill ha något för då måste hon kolla på mig innan jag säger varsågod. Så hon vänder på sig för att jag ska ge henne ett ”varsågod”.  Tack för denna underbara bild Tilda!

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Nosen i backen, selen runt nacken.

  1. Amanda [SPONTAN] skriver:

    Superfin bild 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida