Jag är faktiskt 18…

Jag har varit 18 år i 8 månader och 6 dagar, rena rama veteranen i vuxenvärlden! Eller? 😉 Men idag kände jag mig lite förolämpad för min ålder… Jag, mamma och syster (21 år) var på maxi och handlade och det var provsmakning i hela affären. En tjej (ca 25 år?) gick runt med en vagn och bjöd på glögg.

Glöggtjejen: Vill du ha lite glögg?

Mamma: Ja, tack!

Glöggtjejen: Den är alkoholfri så det är ju jättebra för barnen också.

Medan hon säger detta kollar hon på mig och min storasyster med en menade blick. Tro mig,  hon fick en bitchblick (jag är expert på det) tillbaka av mig! Jag blir inte sur om någon tycker att jag ser yngre ut för ärligt talat så känner jag mig inte särskilt vuxen haha. Men hon sa det på ett nedvärderande sätt trots att hon inte kan ha varit mycket äldre själv. Att antyda att någon man inte känner har en viss ålder är oartigt enligt mig. Det spelar ingen roll om det är någon som är 15  eller  65 år, men ska väl ändå inte tro att man kan se åldern på utseendet. Eller är jag bara bitchig nu haha? 😉

Det finns ju lite egobilder här och var på bloggen, så hur gammal tycker ni att jag ser ut? Lovar att inte bli sur! 😉

20131129-183913.jpg

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida