150 jävla mil

Jag bor i Halmstad och min kille i Boden, vi har alltså ett distansförhållande på 150 mil. Det konstiga är att det faktiskt funkar! Han är helt enkelt värd att vänta på. ♥Men när jag sitter hemma på en fredagskväll som idag och bara surfar runt/kollar tv, då saknar jag honom lite extra. :/

På bussen hem från skolan träffade jag min syster som alltså åkte hem idag, så jag har ju henne och pappa som sällskap ikväll. Vi har lagat tacos, ätit glass och kollat på idol. Eller aa… De har kollat på idol och jag sitter bredvid och surfar haha. En mysig fredagskväll trots lite pojkvänsabstinens. 😀

Denna bilden beskriver väl mitt distansförhållande haha. 😉

PUSS ♥

2 kommentarer

2 kommentarer till 150 jävla mil

  1. Fatma skriver:

    Guldkorn är värda att vänta på 😉

    Jag vet inte om du brukar vara med i tävlingar? 1 December börjar en julkalender på min blogg där man varje dag vinner priser. Bland annat smink, kläder och prylar! 🙂

  2. Amanda [SPONTAN] skriver:

    Lever också i ett distansförhållande så förstår precis hur du menar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida