Studenttävling

Idag ägde den 2:a studenttävlingen rum på min skola, dock så var inte min klass med. 🙁 Vi är ju bara 3 stycken i klassen, det krävdes 2 för att tävla och det var bara jag som var där… Det verkar ändå bara vara natur-klasserna som bryr sig om tävlingarna, så det är i princip de som tävlar mot varandra.

Dagens tävling bestod i alla fall av någon slags modevisning där två från varje klass var med. Den ena fick vara ”modell” och den andra fick klä på och sminka ”modellen” under 3 minuter. Och så var det olika teman för varje gång som t.ex transa och hippie. Kul att kolla på i alla fall! Det var dock en kille som i princip dansade naken haha… Galen skola eller galna elever? 😉

20131129-142428.jpg20131129-142440.jpg

Har tappat bort mina iphonelurar så får gå runt i dessa stora haha, funkar ganska bra. 😀 #dagensduckface

20131129-142402.jpg20131129-142416.jpg

PUSS ♥

2 kommentarer

2 kommentarer till Studenttävling

  1. Bunny skriver:

    Vad tråkigt att inte din klass typ kunde slås ihop med en annan liten klass, så att alla som vill får vara med! :< Men kul ändå att det händer tävlingar och sånt på skolan! 😀

  2. LORISSA LOVEBOMB skriver:

    Galen skola OCH galna studenter? ;)))

    sv: Jag latade mig mest! Som ikväll ungefär 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *