A happiness I never knew, from spending all my days with you

Jag tog tåget till Halmstad vid 10-tiden imorse och Simon tog tåget till Stockholm. Sjukt mysiga dagar i Varberg har jag i alla fall haft med världens bästa kille. ♥ Vi har nästintill sett en hel säsong av ”Orange is the new black” medan jag var hos honom,  har bara ett avsnitt kvar haha. Ett avsnitt är 1 timme… så 12 timmars mys har vi haft. 😀 Nu kan jag med säkerhet säga att serien är bra i alla fall!

Ganska skönt att bara vara hemma nu även om jag saknar Simon redan. Jag var bara hemma en dag efter London så nu ska jag försöka njuta av att vara hemma och mysa med vovven lite. 😀

Här är en söt bild på två ankor(?) som pussas haha. 😀

20140102-135528.jpg

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida