Ice ice baby

Jag överlevde (uppenbarligen) min första praktikdag på Rejmes och jag hade en helt okej dag. Förmiddagen gick åt till att göra en service och under eftermiddagen har jag jobbat med ett drag och en kolv som skulle bytas. Jag har inte jobbat med lastbilar på ett år och det känns haha, känner mig lite smått förvirrad men jag brukar lära mig fort. Saknar dock Swecon (min gamla praktikplats) lite för stämningen där var mysigare. 🙁 Jag blir alltid sjukt smutsig när jag meckar, eller rättare sagt jag blir smutsig så fort jag gå in i en verkstad -utan att behöva röra något. Idag när jag skulle gå hem var båda mina öron svarta…

Efter att det har regnat i Halmstad i ca en månad har vi nu äntligen fått lite kyla och jag såg till och med några snöflingor! 😀 Dock så kom det lite som en chock att gå från typ 7 plus grader och regn till 9 minus imorse haha… Känns som en mindre istid just nu haha.

20140113-171816.jpg

 

20140113-171854.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Ice ice baby

  1. Min lillebror gick också fordonsprogrammet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida