Keep calm and work out

Jag har verkligen kommit igång med träningen nu, jag har massa motivation och det känns jättekul! Känns lovande att jag ska klara min två mål för 2014 faktiskt. 😀

Var nyss ute på en springtur med min mongovovve som inte alls ville springa haha. I början tyckte hon att det var ganska kul men sen sjönk hennes motivation drastiskt och hon vägrade springa några gånger. Satte sig ner och vägrade följa med en gång, satte sig ner och kliade sig, pissade en jävla massa gånger och en gång la hon sig till och med på rygg. Normal vovve va haha?? 99 % av springturen sprang hon bakom mig så det såg ut som kopplet var min svans som var knyten till en hund… Men de sista 20 meterna blev hon så glad över att se vårat hus att hon kutade iväg framför mig haha- vart kom den energin ifrån va?? När jag kom hem körde jag styrka för mage och rumpa med träningsappen. 😀

Något är ju fel med denna hund asså. ♥

20140115-213846.jpg20140115-213856.jpg

20140115-213915.jpg20140115-213926.jpg

PUSS ♥

2 kommentarer

2 kommentarer till Keep calm and work out

  1. Michelle skriver:

    Så duktig du är! 🙂

  2. Tess skriver:

    Tusen tack fina du, vad glad jag blir! Västen är ett av de plagg jag har gjort under mitt märke TESS ANDRÉA som vintage remake, och många liknande produkter kommer att komma upp i webshopen på tessandrea.tictail.com kring den 1a februari. Så om du gillar västen så kan jag verkligen rekommendera dig att kika in där då! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida