Goodbye

Jag smög upp ur sängen vid halv 9 tiden för att låta Lisa sova vidare en stund. Själv så fick jag fräscha till mig och åka på ett möte om rekrytering med Försvarsutbildarna. Var inte särskilt roligt men förhoppningsvis gynnande inför framtiden. Sen åkte jag hem igen  för att laga frukost åt Lisa och mig själv innan det var dags för henne att köra tillbaka till Jönköping.

Jag har känt Lisa i ca 8 år och det är jättekul att vi fortfarande har så pass bra kontakt trots att bor en bit bort. Hon är helt klart en av mina bästa och äldsta vänner! Jättekul att  träffa dig igen och hoppas vi ses snart, puss på dig! ♥

PUSS ♥

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Goodbye

  1. Lisa skriver:

    Jättekul att få träffa dig med! Har alltid så himla roligt med dig och känns aldrig konstigt trots att vi inte har setts på ett tag. Ses snart igen hoppas jag mina fina, snygga, bästa vän xx.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida