Kakor och knasiga spel

Gårdagskvällen spenderades för tredje gången i rad hemma hos Fredrik. Vi spelade biljard, wii och ”Med andra ord”. Det sistnämnda var ett riktigt roligt spel som fick alla att skratta en hel del och mig att få hjärnsläpp några gånger haha. Vi var 7 personer i hans mysiga källare i alla fall, och även detta blev en lyckad kväll. 😀

20140418-115828.jpg

Jag och Simon bakade btw kakor igår också, eller rättare sagt -jag bakade och han hackade chokladen. 😉 Kakorna blev goda men jag hade inte mitt vanliga recept tyvärr så dom blev inte lika bra som vanligt. Dock ganska ätliga ändå. 😉 Vi var dessutom för lata för att använda två plåtar så kakorna flöt ihop och blev fyrkantiga istället haha…

20140418-115819.jpg

 

PUSS ♥

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.