Goodmorning

Idag är sista dagen på detta påsklovet och jag erkänner att jag känner lite ångest inför att komma tillbaka till verkligheten imorgon med praktik och skola. Jag hade verkligen inte haft något emot en till vecka ledigt eller ett helt sommarlov haha. Men nu är det inte långt kvar tills jag tar studenten! 😀

Jag hade ställt ett larm på 08.00 idag för att försöka ställa om dygnet inför imorgon (ska upp 05.30) men gick sådär då jag somnade om en timme till haha…  När jag väl kom upp så åt jag en skål med yoghurt och granola och gjorde min superdupergoda juice (1 banan, juice från en apelsin och frysta jordgubbar).

20140421-110539.jpg

20140421-110546.jpg

 

PUSS ♥

4 kommentarer

4 kommentarer till Goodmorning

 1. Sv; Åh tack så jättemycket! Kram

 2. Annster skriver:

  Jag kan inte göra annat än att hålla med dig.
  Härligt att du skrev under och gör skillnad. Så gjorde även jag.
  Hoppas av hela mitt hjärta, att det lägger ner fortast möjligt.

 3. Elina skriver:

  God frukost!!

  SV: Tack! Ja faktiskt, väldigt sköna är de! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *