Jävla klant.

(Inlägget kom visst aldrig upp innan haha)

Precis när tåget rullar från Göteborgs central så säger dom att nästa stopp är Halmstad. Min biljett var bokad till Halmstad men jag hade tänkt att åka till Varberg för att vara med Simon ikväll. Så gissa om jag blev arg när jag insåg att tåget inte skulle stanna där!

Det är typ bara jag som lyckas med sånt här haha… Jag fick snällt sitta och se på när vi åkte förbi Varberg och sedan fortsätta till Halmstad för att vända. -_-
Mitt tåg kom till stationen 16.31 och 16.35 skulle nästa tåg till Varberg gå. Tro det eller ej men jag lyckades gå av första tåget, köpa en biljett och gå på nästa tåg på endast tre minuter! Måste vara något slags rekord att springa den biten med en så stor väska och med så korta ben haha!

Nu är jag i alla fall glad igen och snart är jag framme hos Simon i Varberg. 😀

20140528-233359-84839725.jpg

 

PUSS ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida