Nutella here I come!

Jag har ju som jag skrivit om innan haft en nyttig månad där jag dragit ner rejält på sockret. Jag gjorde detta framförallt för att jag tog träningen lite seriösare inför Göteborgsvarvet och antagningsprövningen men nu är jag klar med båda sakerna och jag kan äta vad jag vill haha. 😉 Dock så gillar jag att äta nyttigt så det kommer inte vara jättestor skillnad.

Jag brukar inte väga mig så jag vet inte om vikten förändrats men däremot märkte jag att mitt midjemått förändrats under denna månaden. Mina militärbyxor har alltid suttit ganska tight runt midjan (aldrig orkat byta heller haha) men när jag skulle ta på mig dom i lördags var dom mycket lättare att knäppa haha… Så en nyttig månad kanske var bra av flera anledningar? 😉

När jag kom till Varberg igår så gick jag och Simon till Espressohouse för en fika. Jag tänkte först ta en juice men insåg sen att jag inte behövde vara nyttig längre så det blev en frappino med cookies and cream istället -sjukt gott! 😀

20140529-102911-37751835.jpg

PUSS ♥

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida