Cosy morning

Så mysigt att faktiskt få vakna upp bredvid någon, det var några veckor sen och kommer dröja några veckor till nästa gång. Jag och Simon har haft en riktigt lugn och mysig förmiddag idag. Vi sov länge, åt frukost, gick en promenad, åt glass i solen och kollade Game of Thrones. Önskar jag hade sådana morgnar oftare!

Just nu sitter vi både på ett tåg på väg till Halmstad för en militärövning. Övningen började egentligen igår kväll men vi ville hinna umgås lite så vi ansluter idag istället. Detta blir i alla fall min sista övning som försvarsutbildar ungdom, när jag kommer hem på söndag kommer jag att vara biträdande instruktör! 😀

20140529-164032-60032832.jpg

PUSS

2 kommentarer

2 kommentarer till Cosy morning

  1. Maja ♥ skriver:

    Åh, det där ser ju inte så tokigt ut 😉

    – Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida