STUDENT 2014

Imorgon har det redan gått en vecka sedan jag tog studenten, sjukt hur fort tiden rinner iväg! Men jag tycker i alll fall att det är dags att jag bloggar om studentdagen nu haha, bättre sent än aldrig heter det ju! 😉

Jag gick upp vid 05.15 för att fixa mig i ordning inför dagen och någon gång efter 6 blev jag upphämtad av Valle. Vi åkte sedan till Östra stranden där Kim har en stuga som vi hade champagnefrukosten i. Men innan jag hann dricka någon champagne fick jag uppdraget att åka och köpa smör haha, för det hade någon glömt. Tror det såg ganska random ut med 3 studenter som köper smör kl. 7 på morgonen…

Jag tyckte att frukosten var jättemysig och att den tog slut alldeles för snabbt! Vid 8 kom våra mentorer med minibussar för att skjutsa oss till skolan där vi fotograferades och sen chillade i någon timme. Jag minns att jag satt i klassrummet och tänkte ”Det här kanske är allra sista gången jag sitter här”, lite sorgligt då jag trivts väldigt bra men samtidigt en skön känsla!

Söt liten klass + lärare va? 😀

Alla elever från yrkesprogrammen fick sedan åka buss ut till Hotell Tylösand för stipendieutdelning och brunch. Det var Thomas Pettersson (som tydligen är en känd komiker) som delade ut stipendierna och gissa om jag blev glad när mitt namn ropades upp?! 3000 kr satt ju inte direkt fel! 😀 Här nedan är min motivering! Efter utdelning blev vi som fått stipendier fotograferade innan det var dags för mat. Jag kan lova er att en brunch på Hotell Tylösand inte är något man tackar nej till. 😉 Jag åt massor av färsk frukt, bacon och nutella haha. 😀

Och en selfie med Thomas Petterson (som även skrivit i min studentmössa haha)!

Sedan var det buss tillbaka till skolan för alla för att gå och sätta sig i Aulan. Efter sång, teater och tråkiga tal var det äntligen dags för utspringet! Alla klasser får själva komma överens som en låt att springa ut till och vi röstade fram Uma ness från Senegal – Joddla med siv. Jag förlorade omröstningen men äsch, det blev inte så illa ändå! 😉

Efter utspringet blev jag direkt lite vilse och kunde inte hitta min familj i folkvimlet. Men tillslut gick det och jag fick krama halva släkten och fick en massa saker runt halsen. Sedan var det dags för att åka flak! Wiiiie! Vi hade den största och fetaste lastbilen i hela Halmstad! 😀 För att fylla ut den lite grand var vi 3 fordonsklasser på flaket och det var sjukt kul att åka runt i stan och störa alla gamla pensionärer med rop, musik och tutor! 😀

IMG_5001

 

 

 

 

 

 

IMG_5016 - Edited

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5067

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter nån timmes flakåkande stannade flaket vi slottet där alla Halmstads studenter sedan går en parad till Norrekatts park där man träffar sin familj. Av nån mystisk anledning lyckades min klass att hamna först haha. 😀 Vi hade sådan sjukt tur med vädret då det var fint väder hela dagen tills jag precis kommit hem, då började det regna. Sedan var det dags för mat och min mamma hade gjort en jättegod buffe med allt möjligt gott! Till efterrätt hade jag och Helena bakat punchrulltårta som jag också kan lova var god! Till tårtan kom även Vickan en liten stund, så kul att vi hann ses en gång till innan hon åkte till Tyskland! Kommer sakna dig Vickan! ♥

Bilder på mat, presenter och mig haha. 😀

IMG_5169 - Edited

Här är alla grejer jag fick runt halsen, lägg märke till den lilla rosa bilen och såpbubblorna haha! 😀

Här är alla presenter jag fick + armbandet från Vickan på bilden under. Tack så mycket allihopa, jag blev jätteglad för allt! ♥

 

Efter tårtan åkte jag hem till Kevin för en förfest med klassen innan vi drog ut på stan och hade en riktigt grym kväll! 😀 Stort tack till alla som gjorde min dag så himla bra! FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

IMG_5094

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida