Lunchdejt & jobb

Efter jag sprungit igår fick jag skynda mig hem för att duscha då jag skulle träffa Anja klockan 11. Jag hann i alla fall och vi hade sedan en lunchdejt på ca 2 h för att prata igenom lite missförstånd hehe…

Efter lunchen fick jag stressa ännu mer, snabbt hem och byta till uniform och sedan köra och hämta Edit på tågstationen. Sedan spenderades min söndags- eftermiddag/kväll med 8 timmars jobb. Vi var figuranter på en CBRN övning och det ska vi vara även på tisdag och torsdag kväll. Jobbigt att jobba men det kommer säkert vara värt det när jag får pengarna. 😉

När vi slutat så körde jag återigen till tågstationen för att lämna Edit men också hämta Simon. Han ska gå en dykarutbildning i Halmstad denna vecka och därför bo hos mig. 😀

20140630-205217-75137634.jpg

 

PUSS♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida