You better work b*tch

Jag kan lova er att det var svårt att gå upp imorse, dels pga av att jag bara sovit 5 timmar och dels pga av att Simon var alldeles för mysig haha. Jag lyckades i alla fall tvinga mig upp och iväg till jobbet som tur var. Har varit en medelmåttig dag på Rejmes, har dock varit sjukt trött hela dagen vilket suger. 🙁 När vi båda kommit hem och ätit middag la jag och Simon oss i soffan framför en film, men det slutade med att vi båda däckade haha.

Nu ska vi snart gå och lägga oss igen för imorgon måste jag vara pigg, jag jobbar på Rejmes från 7-16 och hos försvaret från 18-22… Kul dag va? -_- Godnatt!

20140630-205312-75192146.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till You better work b*tch

  1. B Y S M J skriver:

    Oj, lät som en riktigt lång dag.. Hoppas det går bra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida