Suzie Q’s

Kvällen igår bestod som vanligt av att mysa massor med Simon. Vi kollade på några avsnitt av Sherlock Holmes också, det var sjukt mycket bättre än vad jag trodde! 😀 Jag var jättetrött efter det och ville sova men Simon var jättepigg och försökte hålla mig vaken haha. Till slut fick jag i alla fall sova och sov jätteskönt, 1:a sovmorgonen på länge!

Jag gjorde sedan en lyxig frukost/lunch till mig och Simon, ett varsitt stekt ägg och nybakade scones satt inte fel! Resten av dagen har jag mest legat i soffan och kollat serier då jag har äcklig huvudvärk. 🙁 Men tog en promenad innan för att få lite frisk luft vilket hjälpte lite grand!

Alldeles nyss så kom vi hem efter en middag på Suzie Q’s med Freddy och hans kompis Christian. Jag tyckte att jag kände igen honom jättemycket och insåg efter en liten stund att det är ett av mina befäl från FSU:n i Enköping. Sjukt random att träffa honom i Boden haha… Middagen var i alla fall trevlig och god så nu är jag sjukt mätt. 😀

IMG_5198.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.