Throw back thursday

Ännu en dag på jobbet är avklarad och det känns riktigt skönt att det redan är fredag imorgon! 😀 Hela min förmiddag gick åt till felöskning på en Terrängbil 11, men efter ågra timmars läsande av elscheman, bytande av komponenter och letande så försvann felet helt plötsligt. Puts väck! Kändes ju värt att spendera så lång tid på det haha men jag har ju antagligen lyckats rätta till nån sladd som satt fel eller nått haha?

Eftermiddagen ägnade jag sen åt en rostig lastbil där det ska bytas en bromsklocka och sedan avslutade jag dagen med ett pass på gymmet! Axlar, rygg och triceps blev det och skönt var det trots att jag var riktigt trött och hungrig!

Det får bli en gammal bild idag då alla bilder jag tog idag blev suddiga haha? Good work. Men det är ju faktiskt torsdag så…throw back thursday!

IMG_9205

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Throw back thursday

  1. LORRAN skriver:

    Bra jobbat! Du är himla ball du 🙂

  2. Lite så var det faktiskt haha 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida