Moving on…

Dagen började med en liten sovmorgon för att vid 8-tiden sedan vara med vid besiktningen av vår nya lägenhet! Det är ca 1 månad kvar tills vi flyttar nu så det var kul att få se lägenheten igen och höra om vad som kommer att fixas innan. Bl.a så ska det tapetseras, målas om och lite saker ska bytas! 😀

Vi promenerade sedan vidare till jobbet där jag spenderade dagen med att meka, läsa repböcker och beställa reservdelar. Jag avslutade sedan dagen med ett gött pass på gymmet för rygg, axlar och mage. 😀

Kvällen har sedan tillbringats med att laga mat, mysa i soffan med Simon och chatcha up lite med mamma på telefon! 😀

11173657_10204164334531727_1355091616_n

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida