One more week

Måndag 8/6
Jag började dagen med en löprunda vilket var väldigt skönt. Dock så hade jag sån träningsvärk i ryggen från marklyften dagen innan att det kändes som att springa med en tegelsten i svanken haha…

På jobbet så fick jag äntligen in ett stridsfordon efter många veckor med bara bandvagnar och terrängbilar.

Tisdag 9/6
Lyfte ur motorn på stridsfordonet på förmiddagen för att byta grenrör.

Efter lunch fick jag mer och mer huvudvärk som jag misstänker var en mild migrän så efter jobbet gick jag direkt och la mig. Gick upp och åt lite för att sen somna i soffan innan jag faktiskt la mig på riktigt.

Ondsag 9/6
Simon övertalade mig att stanna hemma för att jag ”såg hemsk ut” haha och tur var väl det för huvudvärken fortsatte. Så jag sov halva dagen och såg sen på animal planet i några timmar. På kvällen åkte jag med för att skriva teori provet för pistol… Håller både tummar och tår för att vi klarat det!

Torsdag 10/6
En vanlig dag på jobbet, minns inte ens vad jag gjorde. Kvällen spenderade jag med att hänga behovs the disk på Subway och kolla på Catha när hon jobbade haha.

Fredag 11/6
Sista jobbdagen i Boden på länge nu då jag först ska vara 2 veckor i Halmstad och sen 2 veckor i Stockholm och efter det är det semester.
Skruvade äntligen ihop ett elverk som jag skruvade isär i mitten av mars… Förhoppningsvis satte jag allt på rätt plats.
Avlutade jobbdagen med ett härligt gympass för överkroppen.

När jag kom lyckade jag till det med att inviga vårt badkar, riktigt skönt! Jag fick sen skynda att fixa i ordning mig så mötte jag och Simon upp ett gäng för att få på bio och se Jurasaic World!
De andra var ganska negativa mot filmen men då jag hade absolut noll förväntningar så kunde jag ju inte bli besviken. Så jag tycker den var ganska häftig och den hade många roliga inslag faktiskt. Dock så spårade den ur lite på slutet… Men jag tycker absolut att den var sevärd!

Lördag 13/6
Började morgonen med att äta nybakta scones och börja kolla på den nya säsongen av Orange is the new black!

Vi cyklade sedan till Mio för att kolla på köksbord så nu har vi lite beslutsångest haha…

IMG_8876 IMG_8879 IMG_8827
0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *