Godnatt

Efter en mysig hemmakväll med tv-tittade har jag nu krupit ner i sängen. Imorse skrev jag ju ett inlägg om vad jag skulle göra idag och jag har gjort allt förutom att köpa en adventskalender! 🙁 Imorgon är 1 december och 1 advent och jag har ingen chokladkalender=skandal! Känns i alla fall mysigt att det snart är jul nu, hela december månad är så mysig! 😀

Jag har haft samma adventsstjärna så länge jag kan minnas och blir lika glad varje år när jag sätter upp den. Blir sjukt mycket mysigare i rummet med ljuset från den! 😀

20131130-233623.jpg

PUSS & GODNATT ♥

4 kommentarer

4 kommentarer till Godnatt

 1. En plats i solen skriver:

  Ja verkligen, får nog ta tag i det och göra det nu innan det blir rent för kallt 🙂

 2. LORISSA LOVEBOMB skriver:

  Det ser urmysigt ut 🙂

  sv: det var det verkligen, helmysig 🙂

 3. Alexia skriver:

  Svar: Tack såå mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida