Mysig hundträning

Jag lyckades lura med Helena (storasyster) till skogen för att agera figurant åt mig. Jag började med att lägga ut två spår som fick ligga och dra sig (eller vad man nu säger haha?) medan vi tränade sittande bevakning. Tindra visste precis vad som var på gång men jag fick förklara för Helena vad hon skulle göra som figurant. Sedan fick hon gömma sig i skogen medan jag gick iväg med Tindra. Efter några klockrena ljudmarkeringar bytte vi så att Helena fick testa på att vara hundförare och jag gömde mig istället.

Innan vi gick spåren tog vi en liten fika i mörkret, varm choklad och pepparkakor hade jag tagit med mig för att motivera min syster haha. 😉 Jag gick första spåret och det gick bra, ska lägga ännu längre spår nästa gång och sen börja med vinklar. Helena fick gå det andra spåret men jag hade inte förklarat tillräckligt mycket så blev lite kaos haha, men vovven klarade spåret trots det. 😀

20131130-185440.jpg

PUSS ♥

4 kommentarer

4 kommentarer till Mysig hundträning

 1. En plats i solen skriver:

  Tack så mycket! 🙂

  Kanske skulle ta en kvällsfika någon gång 🙂

 2. ViktoriaCaroline skriver:

  Grunddesignen är gjord av exeggutor.se men jag har ändrat typsnitt och grejer själv 🙂

 3. En plats i solen skriver:

  Mysigt med fika i mörkret .

 4. VilmaLindberg skriver:

  Nu kan du kolla vilka 3 som vann veckans blogg, ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida