Good morning

Det känns som om jag aldrig är hemma på helgerna längre så när jag vaknade imorse trodde jag att jag hade försovit mig haha. Jag blev ganska glad när jag insåg att det var lördag morgon och att jag har en hel helg framför mig. Dessutom vaknade jag ju upp bredvid vovven och fick lite morgonmys med henne. 😀

Dagens planer:

-städa mitt rum (väldigt behövligt)

-träna

-sätta upp advetsstjärna

-spåra och träna sittande bevakning med hunden

-köpa en adventskalender (kommer aldrig bli för gammal för det)

20131130-102617.jpg

PUSS ♥

2 kommentarer

2 kommentarer till Good morning

  1. Amanda [SPONTAN] skriver:

    Lycka till med allt du ska göra idag! 🙂

  2. Alexia skriver:

    Svar: åh, tack vad glad jag blir 🙂 Ja, Bob Marley är underbar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida