Keep swimming

Åkte iväg till en simhall med mamma, pappa och storasyster för en stund sen. Jag och Helena simmade bredvid varandra som två tjocka tanter och pratade haha, blev 1 km ungefär. 🙂 Simning är så himla skön träning tycker jag, finns många positiva saker med det. Innan simmade jag två gånger i veckan, hur skönt som helst! Jag borde verkligen fortsätta med det nu!

Jag gillar simning därför att…

-Det är skön träning, inte lika jobbigt som en löprunda t.ex.

-Man duschar på plats så när man kommer hem kan man bara sätta sig i soffan haha

-Perfekt att kombinera med att t.ex prata med en kompis, mycket bättre än att ta en fika för att snacka 😉

-Det är så lugnt och skönt!

20131130-125844.jpg

PUSS ♥

4 kommentarer

4 kommentarer till Keep swimming

 1. Alexia skriver:

  Svar: Jag och en kompis tillsammans 🙂

 2. Elisabet skriver:

  Älskar också att simma

 3. LORISSA LOVEBOMB skriver:

  sv: Åh, tack ska du ha. Jag oroar mig nog i 48 timmar ändå, jag kan inte låta bli liksom…

 4. matilda skriver:

  kul med simning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida