Blöt hundträning

Jag började förmiddagen med att köra ut till Skedala med huden för att träna, Efter hundkursen jag var på i november mailade jag runt för att se om det var någon träningsgrupp för tjänstehund i Halmstad och hittade en. Detta var första träningen och jag hoppas jag kan följa med på många fler! Dock så tyckte inte Tindra att det var så kul då det ösregnade och hon totalt avskyr regn haha. Så hon var sur för regnet, frös lite och totalt otaggad för att springa in i skogen och hitta en figurant. Lite synd men jag förstår henne, vädret var inte så kul, förhoppningsvis vill hon jobba mera nästa gång!

Den här gruppen är i alla fall guld värd för mig så att jag kan träna upp Tindra för skojs skull och mig själv inför framtiden. Jag vill ju gärna jobba med kombinationen hund + försvarsmakten och detta är ett steg i den riktningen. 😉

Med tanke på vädret tog jag inga bilder men här är en bild från kursen i november, fotograf- Tilda Franklin.

PUSS ♥

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Blöt hundträning

  1. Michelle skriver:

    sv: Precis, den! Jag använde den vid varje tvätt. Funkade hur bra som helst. Sedan försöker jag undvika att tvätta håret för ofta så jag använder torrschampoo när jag tycker att håret ser för smutsigt ut. Men jag vill snart bli brunhårig så använder inga färgbomber nu! 🙂

  2. Michelle skriver:

    Söt bild! 🙂

    sv: Tack! Först gjorde jag det hemma, blekte upp håret och slängde in en röd färg. Men sedan underhöll jag håret med en färginpackning från Revlon. Ett tag senare fick syrran (som går frisör på gymnasiet) leka med mitt hår och gjorde den röda färgen jämnare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida